Nove teške reči Pipena na račun Džordana: Da li je i bivša žena razlog tome da ga toliko ne voli?

Netreperljivost i dalje traje…

Nekadašnji košarkaš Čikaga Skoti Pipen još jednom je “udario” na Majkla Džordana, ovoga puta dok je objašnjavao da je Lebron Džejms najveći pobednik i statistički najbolji igrač ikada!

Pipen i Džordan su svojevremeno bili saigrači u Bulsima, osvajali su zajedno titule, ali je svima postalo jasno da nisu u dobrim odnosima kada se pojavio film “Poslednji ples.”

– Lebron je najveći pobednik. On je sada dosta stariji i mnogo ga kritikuju. Nikada nije bio momak koji će da uzme poslednji šut, nije bio sjajan u tome. Ali, kada napusti ovu igru. Lebron će statistički biti najbolji ikada – rekao je Pipen.

Dodao je Pipen i da košarka ne može imati svog najvećeg igrača – jer je timski sport, da bi zatim napao Džordana čiji sin Markus izlazi sa Pipenovom bivšom ženom. Upravo to su mediji u SAD apostrofirali kao jedna od razloga što ga Skoti još više ne voli.

– Video sam Džordana kako igra pre nego što je došao u Bulse. Bio je užasan igrač. Bilo je užasno igrati sa njim. Šutirao je loše, išao samo jedan na jedan. Odjednom postajemo tim i tek onda počinjemo da pobeđujemo. tek kad se Fil Džekson pojavo, sve se promenilo. I tada je trebalo malo vremena, ali to nije bilo u dokuemntarcu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: