Nove sadnice drveća u Staroj Pazovi

STARA PAZOVA – Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i Zoran Ivelja, direktor filijale Stara Pazova DDOR osiguranja danas su u parku na Trgu Dušana Ivančevića i kod nadvožnjaka prem Golubincima zasadili prve sadnice stabala, koje je opštini u vrednosti od 500 hiljada dinara donirala pomenuta kompanija.

DDOR kao društveno odgovorna kompanija pre godinu dana započela je akciju „Za šumu u tvom kraju“ osmišljenu kao produktivnu u brizi za zelenije i zdravije okruženje u kome živimo i sprovodi se po celoj Srbiji a Stara Pazova je jedna u nizu gradova koji su ušli u ovaj projekat, naglasio je direktor Ivelja.

“Veoma bitan je podatak, da je ova ideja prihvaćena u opštini Stara Pazova. Prioriteti DDOR–a kao društveno odgovorne kompanije su bili ulaganje u nauku, obrazovanje, sport a zadnjih godina prioritet su ulaganja u ekologiju i održavanje životne sredine.”

Opština Stara Pazova prepoznaje koliko je bitno očuvanje životne sredine i ovo je samo jedna u nizu akcija ozelenjavanja, rekao je predsednik Đorđe Radinović zahvalivši se na donaciji:

“DDOR je u vrednosti od 500.000 dinara donirao veliki broj sadnica i to je veoma značajno kao akcija, i zato što će građani u svim delovima gde sadimo imati gde da sednu, imaće hladovinu a na kraju znamo koliko znači svako drvo”.

U parku na Trgu Dušana Ivančevića posađen je jasen, crvenolisna šljiva i smrč a kod nadvožnjaka prema Golubincima oko 30 tuja. Tamo su se okupili građani iz ovog dela mesta, kako bi i sami pomogli u ulepšavanju svog kraja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.