logo transparend vojvodina uzivo

Nova stomatološka stolica za Dom zdravlja Plandište dar ambasade Poljske

PLANDIŠTE – Domu zdravlja „1. Oktobar“ Plandište, uspešno je dodeljena realizacija još jednog projekta prekograničine saradnje sa Republikom Poljskom, na osnovu kojeg im je obezbeđena vredna donacija u vidu stomatološke stolice. Ukupna vrednost ove donacije iznosi nešto više od milion dinara.

„Realizacija projekta pod nazivom „Poboljšanje dostupnosti osnovne zdravstvene nege za pacijente Doma zdravlja u Plandištu“ predstavlja još jedan veliki projekat prekogranične saradnje koji ćemo da realizujemo u saradnji sa Republikom Poljskom. Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da sarađujem sa predstavnicima ambasade Poljske i zahvaljujući njihovoj pomoći i donacijama u velikoj meri radimo na unapređenju primarnog sistema zdravstvene zaštite na teritoriji Opštine Plandište“, izjavio je v.d. direktora Doma zdravlja, dr Nebojša Drljević

„Na prošlom konkursu dobili smo nove EKG aparate, koji mnogo znače našim lekarima koji rade u područnim ambulantama u Hajdučici, Velikoj Gredi, Margiti i Jermenovcima. Ovo je još jedna donacija koja će nam pomoći pre svega u pružanju pomoći našim pacijentima, u povećanju i unapređenju primarne zdravstvene zaštite građana Opštine Plandište.“, dodao je dr Drljević.

Zahvaljujući ovoj donaciji stomatološke stolice, Dom zdravlja Plandište nastavlja sa realizacijom velikog projekta opremanja i razvoja stomatoloških ordinacija u područnim ambulantama.

Kako navode u Domu zdravlja Plandište u toku su završni radovi i opremanje stomatološke ordinacije u Velikoj Gredi, čime će se nakon više decenija ponovo otvoriti mogućnost pružanja stomatoloških pregleda u ovom selu.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.