Nova radna grupa za izmene u Zakonu o javnom informisanju

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija
BEOGRAD – Ministarstvo informisanja i telekomunikacija formiralo je danas novu radnu grupu za izradu radne verzije nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima.

Prvi sastanak ove radne grupe održan je danas, a čine je predstavnici relevantnih ministarstava i državnih organa, kao i predstavnici devet medijskih i novinarskih udruženja, i to u formatu udruženja koji su učestvovali u izradi Medijske strategije i Akcionog plana, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Sastanku su prisustvovali ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i šef Misije OEBS u Srbiji Jan Bratu, koji su naveli da je reč o veoma važnom medijskom zakonu i da članovi mogu da računaju na pomoć, podršku i saradnju u procesu izrade zakona.

Sastanku su osim dvojice zvaničnika prisustvovali i partneri iz Misije OEBS, Delegacije EU, Ambasade K. Norveške i Fondacije Konrad Adenauer, koji s Vladom i medijskim i novinarskim udruženjima rade na izradi zakona i na svim pitanjima od značaja za medijsku zajednicu.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: