Nova parking mesta u Banatiću pod plavom zonom

NOVI SAD – Na osnovu Rešenja Gradske Uprave za saobraćaj i puteve, od 2. oktobra sistemom naplate parkiranja biće obuhvaćena parkirališta u delu naselja Banatić.

Parkirališta se nalaze u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja objašnjava iz Parking servisa Radovan Jeknić uz napomenu da će građani imati pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu.

“U pitanju su 882 parking mesta – Ulica Stjepana Mitrova Ljubiše, Jovana Hranilovića, Bačka ulica, Pariske komune, Rumenačka ulica deo kod Doma zdravlja, Paje Markovića Adamova, Omladinskog pokreta i Bulevar Jaše Tomića neparna strana od Rumenačke do Gagarinove ulice. Uradili smo ovo na zahtev građana koji stanuju na ovim lokacijama, a koje su bile na ivici zone naplate. U pitanju je plava zona, bez vremenskog ograničenja a oni koji stanuju u ovom delu grada imaju pravo na povlašćene stanarske parking karte, a iznos na mesečnom nivou je 200,00 dinara. Od 2. oktobra naši kontrolori će obaveštavati i upozoravati vozače da se nalaze u zoni naplate parkiranja a od 16. oktobra krećemo sa redovnom kontrolom. Građani od danas mogu kupiti stanarske karte, dolaskom do blagajne našeg preduzeća u Ulici Filipa Višnjića 47 ili preko sajta preduzeća – Elektronska povlašćena parking karta ePPK. “, kaže Jeknić.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: