Nova laž Dragana Đilasa: Kaže da nije na istoj strani sa Kurtijem, ali jedna fotografija ga demantuje!

SRBIJA – Svako malo ispliva nova laž Dragana Đilasa

Vladimir Orlić, predsednik Skupštine u prošlom sazivu i visoki funkcioner SNS, prokomentarisao je izjavu vođe hejterske opozicije Dragana Đilasa da “nije na istoj strani sa Aljbinom Kurtijem”.

Кurti i ja nismo na istoj strani! Samo smo u partijskoj saradnji… Кad nas okupi Šider, umemo ja i ovi moji da potpisom podržimo evropski put “Кosova”, zajedno sa Кurtijem, to da. I isti tekst imamo, kad treba na račun Vučića i Srbije nešto.. Ali, na panelu se nije pojavio! – istakao je Orlić, objavivši fotografiju na kojoj se vidi Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, kako ponosno pozira u društvu teroriste Aljbina Kurtija.

Podsetimo, lider liste “Nasiljem protiv Srbije” Dragan Đilas istakao je na društvenoj mreži Tvitter da on nije na istoj strani sa Kurtijem.

– Kurti i ja nismo na istoj strani, niti ćemo ikada biti. Ja se u Skoplju nisam video Kurtija, jer se nije pojavio na panelu – pisao je Đilas.

Ipak, izgleda da je na fotografiju zaboravio koja je nastala u Beču kada je trebalo potpisom podržati evropski put tzv. Kosova, pa se tada Đilasova udarna pesnica Marinika Tepić fotografisala sa Aljibnom. Sa istim onim za koga sada Đilas tvrdi da ne sarađuju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.