Nova drama na mrežama: Biciklisti protiv vozača trotineta – da li je u redu da parking za bicikle služi i kao parking za trotinete? (FOTO)

NOVI SAD – Današnje jutro ispred TC “Promenada” zapitalo je jednu sugrađanku, i sudeći prema objavi na društvenoj mreži vlasnicu bicikla – da li je u redu da parking mesta koja su namenjena za bicikle koriste i firme za iznajmljivanje električnih trotineta.

Gospođa je fotografiju koja opisuje slučaj objavila unutar grupe koju koriste biciklisti Novog Sada, ali su komentari bili podeljeni.

Iako je bilo očekivano da će većina stati na stranu ugrožene sugrađanke, vlasnice bicikla, mnogi su smatrali da je ovakvo ponašanje potpuno legitimno.

Foto: nsuzivo.rs

-Sasvim je u redu. To je namenjeno da svi koriste, pa i oni. Ti trotineti nisu namenjeni tu da stoje, jer je firma tu, nego su ih tu ostavili oni koji su ih vozili. Pri tome ih je šest, ne 26 ili 106. Oko cele “Promenade” i u garaži ima dovoljno mesta za sve – glasio je komentar jedne sugrađanke.

-Sve je regularno, zamislite sebe da ste iznajmili taj trotinet, gde bi ga vezali, bitna je tolerancija – glasio je još jedan komentar.

Tema se nastavila postavkom još jedna fotografije na kojoj je druga vlasnica dvotočkaša istakla problem, navodeći kako se jasno vidi da trotinete ne ostavljaju korisnici, jer su zauzeli pola parkinga.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.