Noć kada je Vaso “Psihopata“ Bakočević rekao zbogom MMA (VIDEO)

Sinoćni MMA spektakl “SBC Revenge #44“ bio je poseban po mnogo toga, ali ono što ga je definitivno obeležilo jeste nastup Vasa “Psihopata“ Bakočevića nakon koga je šokirao publiku i, kako je naveo, zauvek završio sa MMA.

Miljenik publike poražen je od strane Brazilca Maksa Denera Vieire gušenjem u prvoj rundi. Bakočević je za portal Gradske info dao ekskluzivnu izjavu o svom sinoćnjem postupku i otkrio da li se radi o ishitrenoj odluci ili o nečemu što je unapred planirano.

Podsećamo, radi se o dugonajavljivanom meču koji je publika nestrpljivo čekala, a zbog koga je Denera čak naučio srpski jezik, ili barem rečenicu, koju je veoma često izgovarao u poslednje vreme: “Gde je Vaso?“

Da iščekivanje ove borbe bude još veće učinilo je legendarno Bakočevićevo pojavljivanje sa muvalicom na merenju sa kojim je protivniku poslao jasnu poruku kako doživljava obračun sa njime.

Iako se situacija u oktagonu odigrala tako da je Bakočević završio u zahvatu gušenja već u prvoj rundi, on nije želeo da se preda, već je pustio da ga Brazilac uspava.

Čim je došao svesti, Bakočević je, kako smo i navikli od njega, još jednom šokirao publiku i dohvatio se mikrofona, te izjavio:

“Nema lepšeg mesta od Beograda gde bih završio sa ovim s***em. Nije problem izgubiti, ali predavati se… E to više nećemo! Ovo je moj kraj u MMA!“

On je, takođe, dodao da svakako ne završava sa borilačkim sportovima, te da od sada možemo da ga pratimo isključivo u borbama golim šakama u kojima za sada ima dve upisane pobede, a nakon svog epiloga šutnuo je rukavice i napustio kavez.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: