Njukasl ukršta koplja sa Realom: Sada ćemo videti da li su pare baš svemoguće

Nameračili se na fantastičnog Italijana, ali nisu jedini

Planovi Njukasla trenutno podsećaju na igru fudbalskog menadžera sa neograničenim budžetom. Licitira se imenima, dovode se razni treneri, a pretpostavlja se da će na zimu doći “vatrogasci” da bi se izborio opstanak u ligi.

Prave “bombe” očekuju se na leto. Jedna od navodnih meta je, naravno, hit Evrope trenutno, Federiko Kjeza. Sjajni Italijan je na meti mnogih klubova, Juventus bi ga navodno pustio ako bi neko ponudio više od 100 miliona evra.

Njukasl bi to platio bez problema, a tamo bi sigurno dobio nekoliko puta veću platu od sadašnje, koja iznosi pet miliona evra godišnje.

Ipak, sada je došlo do promene. Ne, nisu u pitanju Čelsi i Bajern, za njega se zainteresovao najveći klub – Real Madrid.

Kraljevići ne mogu da plate koliko i Njukasl, ali bi u transfer uključili Edena Azara ili Marka Asensija. Perezu treba mlada zvezda, a želi da se oslobodi Belgijanca, koji u Madridu nije ni bleda senka svojih najboljih partija.

Ipak, teško je pomisliti da bi se Juve odrekao 24-godišnjeg igrača osim ako neko ne ponudi baš velike pare, kojima bi vratili Pogbu i doveli Vlahovića.

Opet, Realu može pomoći i eventualna odluka Čelsija da vrati Azara. Naravno, neće to biti ni blizu 100 miliona evra koliko su ga Madriđani platili, ali bi im opet dalo dovoljno keša za Kjezu. Mladi Italijan bi svakako pre otišao u Real, čak i za manju platu, nego u Njukasl.

Tagovi:

Pročitajte još: