Njoke sa slaninom. Sočne, slasne i pikantne, prste da poližete

Preukusne, pikantne, oduševljavaju svakim novim zalogajem. Slanina i začini daju posebnu draž.

Potrebno je
600 g njoka
600 g paradajza
300 g dimljene mesnate slanine
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
2 kašike maslinovog ulja
biber

Priprema

Isecite slaninu na sitne kockice i propržite je na ulju. Zatim dodajte sitno seckan crni luk, isitnjen beli luk i očišćen i iseckan paradajz. Začinite, posolite, pobiberite, dodajte malo bosiljka i sve dinstajte oko 10 minuta. Gotov sos pomešajte sa skuvanim njokama.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.