Nikad luđa statistika u NBA ligi: Trio Čikago Bulsa ubacio 109 poena

Neverovatnu utakmicu su imali Vučević, Lavin i DeRozan

Već smo odavno navikli da NBA liga ima dosta interesantnih činjenica, stvari, kao i dešavanja. Jedno takvo dolazi i iz Čikaga, gde su domaći Bulsi slavili protiv Minesota Timbervulvsa sa 139:131 posle dva produžetka, a gde su tri igrača Bulsa postigla čak 109 poena.

Ovo je bio duel dve ekipe koje u svojim konferencijama traže mesta u plej-ofu. Čikago je pobedom dospeo na 10. mesto, što mu je dovoljno za plej-in, dok se Minesota nalazi malo bolje rangirana na Zapadu, no, priredili su publici pravi spektakl.

Uspeli su to zahvaljujući raspoloženoj trojci svog tima – Demaru DeRozanu, Zeku Lavinu i Nikoli Vučeviću. Ova tri igrača su kombinovano postigli 109 poena od 139, koliko je čitav tim imao na kraju. DeRozan je bio najefikasniji sa 49 poena, pratio ga je Lavin sa 39, dok je Vučević postigao 21.

Kod Minesote je statistika bila malo drugačija, više igrača je učestvovalo u rezultatu, pa je Majk konli meč završio sa 28 poena, Džejden MekDenijel je postigao 25, dok je Rudi Gober imao 21 poen uz 19 skokov

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: