Netflix uvodi dve nove opcije, ovako će izgledati

Striming servis Netflix uvodi dve nove funkcije koje bi korisnicima mogle biti veoma zanimljive

Netflix unapređuje funkciju “Moja lista”, s ciljem da omogući lakše sortiranje emisija i filmova koje su korisnici prethodno označili.

Počevši prvo sa Androidom, korisnici će moći da filtriraju svoju listu prema filmovima, TV emisijama, statusu “Nisam počeo” i “Počeo sam da gledam”, kao i da sortiraju sadržaj prema datumu kada su nešto dodali na svoju listu, datumu izdanja i abecednom redu, izjavio je portparol Netflixa, Lajal Braun, za The Verge.

Novi alati bi trebalo da budu izuzetno praktični. U zavisnosti od toga koliko često korisnici označavaju sadržaj na servisu, opcije sortiranja bi mogle biti jednostavan način za pretragu mnogih naslova koje su dodali na svoju listu. Brown navodi da će ova funkcionalnost prvo biti dostupna na Androidu početkom nedelje, a da će na iOS stići u “narednih nekoliko nedelja”, prenosi Tportal.

Netflix je pokazao kako će izgledati ažurirana “Moja lista”.

Foto: Netflix

 

Osim toga, Netflix dodaje sekciju “Uskoro” na početni ekran aplikacije za TV, što bi mogao biti koristan alat za one koji žele da saznaju kada stižu nove serije i filmovi koji bi im se mogli svideti.

Takođe, korisnici će moći da postave podsetnik kada određena serija ili film postanu dostupni.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: