Nema pauze za putare: Asfaltiranje ulica i popravka asfalta na 12 lokacija

NOVI SAD – Radnici „Puta“ danas asfaltiraju ulice, popravljaju i pripremaju za popravku na 12 lokacija u Novom Sadu, Petrovardinu i Bukovcu.

Novim asfaltom se presvlače ulice Božidara Adžije u Petrovaradinu, Nova 1 i Branka Radičevića u Bukovcu, gde će još tri ulice ove nedelje biti presvučene asfaltom, Vidovdanska, Fruškogorska i Dositeja Obradovića, kao i ulica Tunislava Paunovića u Petrovaradinu, u kojima se danas izvode pripremni radovi za asfaltiranje a oni obuhvataju skidanje asfalta struganjem po slojevima, popravku tampona i ivičnjaka, nivelisanje šahtova i slivnika.

Pripremni radovi i dalje traju u ulici Bukovački put, a u ulicama Mira u Petrovaradinu i Ive Andrića u Sremskoj Kamenici u toku je uređenje bankina.

Foto: JKP „Put“

Na uglu Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića u toku je popravka autobuskog stajališta za pešake, dok je kolovoz popravljen na tri lokacije – na uglovima Bulevara patrijarha Pavla i Feješ Klare, Futoške i Hajduk Veljkove i Drage Spasić i Veljka Petrovića.

Na pet lokacija u Novom Sadu i dve u Kaću izvršeni su radovi na popravkama, održavanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.