Nema pauze za novosadske putare – Radi se na više od 10 lokacija

NOVI SAD – Nema pauze za novosadske putare. I danas se radi na više od 10 lokacija u gradu i prigradskim naseljima. U ulici Jovana Obrenovića u Veterniku i ulici Kralja Vukašina u Novom Sadu, nakon višednevnih priprema, počeli su radovi na popravci kolovoza.

Punom parom se već treći dan radi na popravci biciklističke staze na Futoškom putu. Nastavljeni su pripremni radovi za popravku ulice Vase Ostojića, a počele su pripreme za popravku ulice Sveztozara Markovića Toze.

Takođe, nastavljena je popravka tucaničkog kolovoza u ulici Stanislava Majoroša, dok se u Poenkareovoj i delu Jovana Obrenovića, koje su asfaltirane prethodnih dana, uređuju bankine.

Foto: JKP Put

U ulicama Karolja Seleša u Novom Sadu i Cara Lazara u Futogu u toku je izrada asfaltnih usporivača brzine, a u ulicama Petra Drapšina i Dositeja Obradovića u Begeču uređuju se bankine.

Na Temerinskom putu kao i na raskrsnicama Bulevara vojvode Stepe i Bulevara kneza Miloša, Maksima Gorkog i Sremske i Maksima Gorkog i Stevana Musića izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.