Nema odmora za Zvezdu: Žalgiris je već prošlost, sledi CSKA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Crveno-beli gostuju sutra (19.00) u 3. kolu Evrolige jednoj od najboljih ekipa u ovom takmičenju

Za košarkaše Crvene zvezde nema odmora. Nakon što su sinoć pobedili Žalgiris u 3. kolu Evrolige, sledi novi meč i to već sutra (19.00) protiv CSKA u Moskvi, jednoj od najboljih ekipa u ovom takmičenju.

Nikola Ivanović svestan je da crveno-bele imaju težak raspored, ali da su igrači spremni na velike napore.

Težak raspored, idemo na noge ekipi koja je izuzetno kvalitetna.  Svesno smo kome idemo na noge, ali najvažnije za nas držimo visok ritam u oba smera. Mnogo nam znači pobeda protiv Žalgirisa, za pozitivan ambijent među igračima, tako da u dobrom raspoloženju putujemo u Moskvu – poručio je Ivanović.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić svestan je da gostuju jednoj od najboljih ekipa u Evroligi.

–  Idemo na put za Moskvu, na utakmica protiv CSKA, koji svake godinu napadaju vrh i imaju iste ciljeve. Tako je i ove sezone. Već na početku su pokazali da su jedan od glavnih favorita za titulu u Evroligi. Ekipa je puna kvaliteta, iskustva, trofaja, tako da znamo da nas čeka težak posao. Moramo da budemo jako dobri da bi parirali CSKA. Treba da budemo konkurentni koliko možemo. Nadamo se da ćemo u narednom periodu moći da računamo na neke nove igrače, koji su do sada bili povređeni. Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje što možemo – istakao je Radonjić.

Tagovi:

Pročitajte još: