Nedeljni horoskop: Početkom nedelje Venera najavljuje posesivne i ljubomorne scene

Astrolog Jelena M.  i ove nedelje za vas, na portalu Vojvodina uživo, piše nedeljni horoskop.

Nedeljnu astrološku prognozu za period od 13. – 19. marta možete da čitate i za vaš znak i za vaš poznak.

U nedelji pred nama imamo zanimljivo zvezdano nebo, ne tako mirno, ali svakako inspirativno. Pojavljuje se tranzit Marsa i Neptuna koji smo imali u periodu jeseni 2022. godine. Ove dve planete neće biti u skladnom aspektu pa moramo povesti računa koliko i kome verujemo i da li je sve onako kako nam suprotna strana prikazuje. Možemo osetiti snažan umor i manjak energije, pa svakako pojačati sve ono što naš imunitet čini snažnim. Venera u izazovnom apsektu sa Plutonom pa samo dan pre nego što pređe u znak Bika, najavljuje seriju scena posesivnosti, trenutaka ljubomore i momenata kada možemo konačno odlučiti kuda vodi naš emotivni život ali i neke važne finansijske odluke. Nakon što zakorači u znak Bika od petka vodi nas u mirniju luku u osećaj da znamo kuda idemo i kome i čemu. Osećaj da smo spojili lepo i korisno i napravili prave preseke i ipak dobre odluke i prethodnom periodu:

Znak i podznak Ovan

Pozitivno: Tek kraj nedelje, vikend, donosi dobru energiju i trenutke odmora, rasterećenja, druženja, obavezno otići negde gde ćete napuniti svoje „baterije“. Tokom cele nedelje gledajte da sve završavate sa minimum uložene energije jer toliko ćete snage imati. Neophodan vam je odmor, ali zaista.

Negativno: Možete biti iscrpljeni zbog nezgodnog aspekta Marsa i Neptuna. Smanjite aktivnosti na minimum, oprezno u saobraćaju i komunikaciji sa najbližima. U sredu, ali i u četvrtak, obratite pažnju na ljude koji su neki autoriteti, na poziciji nekoj, možete imati suprostavljene stavove, samo polako, bez tenzije sve će se rešiti.

Znak i podznak Bik

Pozitivno: Emotivno se presabirate ove nedelje, ali i materijalno. Neke dobre lekcije ćete izvući iz svojih iskustava iz prethodnog perioda. Saturn će dati temelje i sigurnost svim vašim odlukama kada je u pitanju i ljubav i materijalno ali svakako načiniti da krajem nedelje posebno racionalno razmišljate. Možete pre svega na ličnom planu doneti neke važne odluke u kojima vam može pomoći savet prijatelja kojeg dugo poznajete. Nekada ljudi koji nas dobro poznaju sa strane bolje vide šta je za nas pravi put.

Negativno: Neka situacija kada je u pitanju polje finansija tokom ove nedelje može biti vrlo napeta. Nije vam jasan neki predlog poslovno finansijski koji može doći iz kruga prijatelja, poznanika. Ne trebate da pokrećete u tom smislu nikakve radikalne poteze.

Znak i podznak Blizanci

Pozitivno: Donosite važne emotivne odluke i najverovatnije ćete jedan odnos ili kontakt preseći trajno, završiti sa nekim opterećujućim emocijama, dok sam kraj nedelje može doneti nove odluke ili početke koji mogu da traju, ali iz nekog razloga sve počinje daleko od svih, tajno.

Negativno: Nedelja pred nama je pomalo zbunjujuća, kao da gubite fokus, rasejani ste posebno u četvrtak. Nikakve nagle odluke nisu poželjne posebno ne u petak posebno ako govorimo o polju profesije, posla. Dobro je da meditirate, da se opustite ako možete i ako imate neki hobi koji je oblik umetnosti. Svakako impulsivne odluke posebno ako govorimo o poslu i o odnosu sa saradnicima stopirajte za neki naredni period.

Znak i podznak Rak

Pozitivno: Ponedeljak i utorak su poslovno uspešni dani, a vikend može doneti sjajne planove za neki duži put u inostranstvo. Isto tako neke ideje za neka nova učenja i ličnu satisfakciju su tu!

Negativno: Prilično turbulentna nedelja je pred vama. U utorak čuvajte novac, finansije, taktički do povećanja plate. U sredu ste najosetljiviji, ne reagujte na neke provokacije kroz posao, radno mesto.

Znak i podznak Lav

Pozitivno: Neka nagrada kroz posao, stabilizacija položaja, uslovi neki na dugoročnom nivou mogu se rešiti u ovoj nedelji. Vaša reputacija je na višem nivou, ali ćete se dosta pomučiti za sve to i dosta truda uložiti, ali na kraju nedelje videćete da se svaki trud isplati, u petak se osećate sjajno.

Negativno: Aktivirano je polje finansija, očekujete dobre naplate, posebno ako se bavite nekim poslom koji zahteva kreativnost ili rad sa umetničkim svetom. Međutim, vodite računa kome u tom smislu verujete i kakve predloge za zaradu prihvatate iz sektora prijatelja, poznanika. Zajednička ulaganja takođe. To je sve pod znakom pitanja tokom ove nedelje. Manjak energije u četvrtak. Neko ili nešto vam krade energiju, družite se sa pozitivnim ljudima.

Znak i podznak Devica

Pozitivno: Neki finansijski planovi se stabilizuju tek krajem nedelje i nešto možete na tom plan dugoročno rešiti, kao dogovor, kao ugovor, kao partnerstvo, ali tek pošto ste iz nečega drugog izašli ne tako slavno.

Negativno: Ove  nedelje vaš glas razuma je partner sa kojim ste, ali ovo je mač sa dve oštrice, ako ste u stabilnoj vezi odnosu onda svaki savet uvažite, jer vi lično možete praviti pogrešne odluke kada je u pitanju dom, kuća, nekretnina, a ako ste u klimavoj vezi ili odnosu neko vas može dodatno razočarati.

Znak i podznak Vaga

Pozitivno: Neki plan ili dogovor za kraće putovanje može vas obradovati u prva tri dana naredne nedelje!

Negativno: Može vas ljutiti odlaganje nekih planova u vezi sa domom, kućom, nekretninom ili nekog porodičnog dogovora, ali kao da to morate da ostavite po strani dok ne rešite poslovni važan finansijski dogovor na samom kraju nedelje.

Znak i podznak Škorpija

Pozitivno: Dobar poslovno finansijski dogovor u prva dva do tri dana naredne nedelje može vas obradovati. Posebno regenerisani u dobroj energiji ste u ponedeljak i utorak, kada imate dobre poslovne planove. Od petka, od vikenda, želite da vezu ili brak unapredite. Želite da stabilizujete odnos u kojem se nalazite, igrate na kartu sigurnosti. Ako ste sami ulazite u vezu koja može da traje.

Negativno: Tokom cele nedelje remeti vas neki kontakt ili odnos svakodnevni da li kroz posao ili privatan segment. Neki tenzioni odnos rešavate do četvrtka.

Znak i podznak Strelac

Pozitivno: Tek u subotu ste svoji na svome i uspevate da odvojite vreme za ljubav, vezu, kraće putovanje, to vas sada jedino zanima.

Negativno: Malo ste zbunjeni i osetljivi prva dva dana u nedelji. Nije preporučljivo da rizikujete u privatnom poslu ili u vezi sa odlukama kada je u pitanju nekretnina, dom, kuća. Treba vam dobar savetnik. Posebno ako imate neki sudski spor na vidiku.

Znak i podznak Jarac

Pozitivno: Ova nedelja može doneti važno poznanstvo, preko kraćeg puta ili interneta, emotivno koje može ispuniti i vaše duhovne ali i one druge kriterijume. Ako ste već u nekoj važnoj vezi ili odnosu možete ozbiljnije početi da razmišljate u smislu kako da unapredite taj odnos.

Negativno: Ako niste sigurni u neki poslovni dogovor, ugovor nemojte potpisati tokom ove nedelje kao ni neki posao započinjati potpuno nešto novo. Ostavite to za neko drugo vreme. Čuvajte imunitet, zdravlje, čuvajte se povreda.

Znak i podznak Vodolija

Pozitivno: Neke vesti krajem nedelje kada Venere pređe u vaše prirodno četvrto polje u vezi sa domom, kućom, nekretninom, mogu biti dobre i rešiti dugoročno neki problem vezan za materijalno, vrednosti.

Negativno: Četvrtak i subota su možda najviše tenzioni dani. Neke vaše kriterijume jedna osoba nikako nije ispunila, čak vas je razočarala, pa morate da podvučete crtu i udaljite se najpre emotivno. Vodite računa o poslu i moćnim likovima neko naizgled blizak može se pokazati u lošem svetlu u četvrtak, budite korak ispred svih i na poslu predupredite stvari u vašu korist.

Znak i podznak Ribe

Pozitivno: Neptun vam daje kreativnost, mogućnost da neke svoje talente razvijate, intuicija vam je jaka, jasno vam je šta i vi i vaš partner treba da radi. Posebno do srede. Može iskrsnuti neka prilika za putovanje kraće kada je u pitanju neko iz polja prijatelja, poznanika posebno od srede do petka.

Negativno: Voditi računa u kući, domu, da sve što radite ili vam neko obavlja bude urađeno kako treba, može iskrsnuti problem unutar doma koji iziskuje novac.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.