Nedeljni horoskop: Neptun u aspektu sa Venerom pomaže da se snovi ostvare

Portal Vojvodina uživo, i ove nedelje objavljuje horoskop koji samo za vas kreira astrolog Jelena Milićević

Horoskop za period od 29.05-04.06. možete da čitate i za vaš znak i za vaš poznak.

Venera je planeta ljubavi, ali ne samo u smislu kada govorimo o emocijama i koga, koliko, volimo, već se odnosi i na naš ukus, sve što volimo da posedujemo, u čemu uživamo. U predstojećoj nedelji Neptun planeta snova, imaginacije, pravi lep aspekt sa Venerom i pomaže da neke naše želje postanu deo stvarnosti.

Dani pred nama nude tračak nade da će sve biti baš onako kako želimo. Da će ljubav naći put do nas, baš onakva kakvu sanjamo. Da će neko naše delo ugledati svetlost dana, jer nam je inspiracija na vrhuncu, snovi jaki, a želje često uslišene kada imamo ovakav tranzit koji najjače deluje 03.06! Pa srećno!

Ovan

Nedelja pred nama donosi priliku da uradite nešto lepo za svoj dom, svoju porodicu, da materijalizujete neke želje koje stoje od ranije kao takve i čekaju ostvarenje. Pun Mesec u znaku Strelca krajem nedelje govori o završetku nekog polugodišnjeg ili plana ili projekta. Planovi za putovanje su u toku, najverovatnije razmišljate o nekom lepom turističkom aranžmanu. Neko iz kruga poznanika prijatelja tražiće vašu pažnju ili da svoje vreme organizujete prema tome, a vi kao da nemate energije, prolazi i to polako.

Bik

Venera vaša vladarka je ove nedelje u punoj snazi i poziva vas na izlaske, druzenja i komunikaciju sa bliskim prijateljima. Ukoliko ste sami, svi ti izlasci, kretanja, kraća putovanja ili komunikacija preko interneta donosi mogućnost za ljubav, a posebno vikend pred nama. Pun Mesec u prirodnom osmom polju donosi mogućnost da ove nedelje dođete do nekih finansijskih rešenja preko drugih ljudi, nešto što se čeka neko duže vreme.

Blizanci

Malo vas autoriteti svih vrsta zamaraju i kao da koče vaše neke planove. Ipak, nedelja pred nama kroz aspekt Venere i Neptuna donosi materijalizaciju nekih kreativnih momenata i zadovoljstvo na tom polju. Isto tako ljubav može biti zadovoljavajuća, sve po vašoj meri, posebno vikend kada pun Mesec u znaku Strelca osvetljava vaše prirodno sedmo polje i govori o okončanju jednog ciklusa na emotivno – bračnom nivou i početku nečega novog. Okrećete novi list usmereni na polje partnerstva i rešeni da nešto bude od sada drugačije!

Rak

Nedelja u kojoj menjate sebe, ulepšavate, od estetike do garederobe, možete šta hoćete. Dani su rezervisani za dobre savete od strane prijateljica, prijatelja, svi kao da su tu baš kada treba. Neke nove navike možete uvesti u svakodnevnicu, sa punim Mesecom u znaku Strelca u prirodnom šestom polju pravite planove kako živeti kvalitetnije i bolje. Petak i subota nude romantiku i mogućnsot početka emotivne priče koja može itekako biti bajkovita i lepa.

Lav

Nedelja pred nama donosi neke dobre finansijske mogućnosti, nešto što ne treba otkrivati, što treba rešavati prvo daleko od očiju javnosti, a što je jako dobro po vas na duže staze. Lepe vesti dobijate od petka, mogu da se tiču i emotivnog partnerstva ali i posla. Vesti o potomstvu mogu da vas iznenade za vikend ili pravite planove ako ste roditelj ili to želite da budete. Ljubav je u fokusu, veza ili odnos sa partnerom, prema hobijima, talentima. Sve je to pod reflektorom sledeće nedelje. Nešto postaje zvanično, javno.

Devica

Devica razmišlja o nekom učenju, edukaciji, putovanju, rešavanju papira i administracije, zakonskih stvari, sve ide brzo i odjednom se nekako razvija u dobrom pravcu. Venera vama ove nedelje donosi priliku da uskladite partnera, bračni život, planove u vezi inostranstva, a idete na neka druženja i da sve bude u skladu. U fokusu je neka situacija u domu, kući, porodici. Nešto je došlo na red da se rešava krajem nedelje nema više guranja pod tepih.

Vaga

Ove nedelje možete da zablistate na profesionalnom planu uz pristunu izvesnu dozu šarma, ljubavi, lepote, ali i znanja i kreativnosti koju ćete pokazati. Posebno ako se bavite nekom vrstom umestnosti. Fenomenalna nedelja za ljubav gde u svakom momentu možete „naleteti“ (ukoliko ste sami) na osobu koja vas može očarati! Kraći put je izvestan, neka relacija koja vas može relaksirati za vikend i učiniti ga nezaboravnim.

Škorpija

Ova nedelja može biti zanimljiva i emotivno i finansijski. Momenti romantika, zajednički put sa voljenom osobom, ili putovanje gde upoznajete nekoga zanimljivog, moguće je sve, zavisno od vašeg ličnog statusa i želja. Finansije su u fokusu posebno za vikend, neke dobitke očekujete, ali tu su odmah i troškovi, kako rasporediti zarađeni novac, nije teško?

Strelac

Intezivna nedelja u kojoj okrećete list na mnogim poljima. Govorite konačno šta mislite i kome mislite. Neki polugodišnji period se završava sumirate finansije, ali i emotivnu situaciju i odnos sa nekom osobom. Nešto završavate na privatnom, poslovnom planu, ulažete u dom, kuću, nekretninu i to je okej. Više se družite u ovoj nedelji u nekoj privatnoj, kućnoj atmosferi ili sa voljenom osobom ili sa ljudima koji vam prijaju i čine vas opuštenima.

Jarac

Dolazi nedelja kada svoje emocije konačno priznajete, makar pred samim sobom, ali pre bih rekla izjava ljubavi tamo gde se od vas zaista ne očekuje, bar ne u tolikoj meri. Posebno emotivni, u nedelji kada bi mogli da rešavate svoj emotivni status, ali i da odmorite od svih drugih da se povučete za vikend posebno i meditirate ili popričate sa nekim terapeutom ili stručnjakom koji vama treba u ovom momentu.

Vodolija

Neke poslovne stvari rešavate uz sjajnu inspiraciju i dobre ideje što pomaže da se u predstojećoj nedelji kotirate odlično na radnom mestu. Tu su u skladu sa tim i dobre finansije. Dobijate dobar savet od prijatelja kada je posao u pitanju, razmišljate o nekom zajedničkom poslu. Društvo, društveni događaji su u fokusu za vikend, ne znate gde i sa kim pre, ali ljubav će vam biti interesantnija, jer tu postoji nešto što vam uporno skreće pažnju.

Ribe

Lepi ste, zračite, ljubav vas ispunjava, mogućnost potomstva takođe. Možete imati jako dobre ideje da neki hobi pretvorite u posao koji vas ispunjava – lepo i korisno. Kraj nedelje vas stavlja u centar pažnje u smislu jako ste važni ili na poslu i dolazite svojim radom u fokus kod šefova i nadređenih ili ste svom bračnom partneru ili u vezi centar pažnje što vam svakako prija. Obratite malo pažnju na zdravlje i energiju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: