Nećete verovati šta nam sprema Baba Marta ovog ponedeljka! (ponedeljak, 13. mart)

NOVI SAD – Dan će početi sa jednim stepenom ispod nule i u toku dana će se pretvoriti u predivan prolećni dan, najavljena dnevna temperatura ovog ponedeljka će biti 16 stepeni. Tako je to u martu, sva godišnja doba u jednom danu. Ne znamo nikada šta nam Baba Marta sprema.

Obucite se slojevito danas i krenite spremni u nove radne pobede i ne zaboravite i da se provedete dobro danas, zašto da ne i ponedeljkom to možemo u našem gradu.

Evo šta vas očekuje u Novom Sada ovog ponedeljka:

Ekipe „Ciklonizacije“ počeće danas sistematsku deratizaciju leve i desne obale Dunava u strogom centru grada, duž Sunčanog Keja, Keja Žrtava Racije i Petrovaradinskog Keja.

Iz ovog preduzeća objašnjavaju da je reč o neophodnoj akciji, čije je cilj zaštita zdravlja stanovništva i održavanja populacije štetnih glodara na biološkom minimumu i apeluju na vlasnike kućnih ljubimaca da duž Beogradskog keja (od broda Cepelin do kanala DTD), i Petrovaradinskog keja (od restorana Akva Doria do plaže Oficirac) ne puštaju svoje ljubimce sa povoca, posebno duž donjeg platoa keja uz samu obalu Dunava.

Foto: Gradske info

Radovi na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, na deonici od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, u okviru izgradnje kružne raskrsnice, odvijaju se planiranom dinamikom.

Kako saopštavaju iz Grada, za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka u smeru ka keju, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

U okviru radova na izgradnji kanalizacione mreže, koji se trenutno izvode na delu Ulice Narodnog fronta, u periodu od 11. do 14. marta izmenjen je režim saobraćaja u zoni raskrsnice Ulice Narodnog fronta i Ulice Dr Ivana Ribara.

Kolovozna traka u ulici Narodnog fronta sa strane ulice Dr Ivana Ribara je delimično sužena, a omogućen je dvosmerni saobraćaj na preostalom delu kolovoza u ulici Narodnog fronta, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru.

Foto: Gradske info

Dobro je da znate da će i pojedine ulice ostati bez struje. OVDE pogledajte koje.

A živite na Novom naselju i ovog jutra idete na posao autobusom imamo dobre vesti za vas. Autobusi na linijama 7A i 7B od subote od 11.15 časova ponovo saobraćaju redovnom trasom na Novom naselju.

Foto: Gradske info
Što se provoda tiče i danas u našem Novom Sadu možete da se dobro nasmejete i zabavite.

Večeras ćete imati prilike da ušivate i smejete se do suza uz crni humor. Još jedno veče Crnog Humora u Gerila Bar-u.

U Gerilu dolazi sjajna ekipa iz Beograda zadužena za publiku koja voli tamnu stranu humora. Ovo je jedini nastup koji se organizuje zbog bolesti komičara…a i publike.

Sastav komičara čine: Filip Ugrenović, Ivan Tomić, Nikola Silić, Nenad Stefanovski i Aleksandar Perišić.

Ako ipak volite drugačiji humor onda ne smete propustiti predstavu „Porodične priče“ u Srpskom narodnom pozorištu od 20:30 časova. Tragikomičan i apsurdan komad Biljane Srbljanović

U Magacinu kao i svakog ponedeljka provod je zagarantovan uz Ivanu Štrbac i Milana Petkovića.

Ako niste stigli ovih dana, danas je poslednji dan da posetite Međunarodni sajam knjiga.

Uživajte!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: