“Ne možemo samo da čekamo Jokića, ovo je je***o finale”

Grin ističe da svi moraju da se probude

Sa sedam poena u drugoj deonici, iskusni Džef Grin dao je solidan doprinos ekipi Denvera koja je od -11 stigla do prednosti na poluvremenu meča protiv Majamija.

U nastavku nije ni igrao, dok je Denver u međuvremenu, pored tih +15 u drugoj četvrtini, ispustio i +8 na kraju treće četvrtine. Razlog – loša komunikacija i samo Nikola Jokić kao raspoloženi igrač.

– Uradio je ono što treba da uradi. Kada je trebalo da bude agresivan, bio je. Imao je dobre poteze. On ima dobar pregled terena, nisu mu oduzeli asistencije. Ako je on tako agresivan, ostali moraju da pronađu način da budu učinkoviti. Ne možemo samo da čekamo Jokića i šta će on da uradi. Da počnemo od odbrane i to prenesemo na napad – rekao je Grin posle meča i dodao:

– Ovo je je***o finale, energija mora da bude bolja. Ne možemo ovako, moramo bolji. Sve je stvar discipline, na lopti, bez nje. Jasno nam je šta je potrebno. Ovo je finale, nisu nam potrebni veliki govori da bi se podigli. Znamo šta moramo da uradimo u trećoj utakmici. Nismo bili svoji. Komunikacija mora da bude bolja.

Na Grinove reči o Jokiću nadovezao se i Džamal Marej.

– Postigao je 41 poen. Uradio mnogo toga. Imao je sjajan meč. Moramo da igramo bolje odbranu i da budemo disciplinovaniji. Da igramo dobro tokom čitave utakmice, a ne samo na mahove. Druga četvrtina je bila dobra, kraj treće četvrtine… Ali to nije dovoljno, moramo da igramo kroz osiclacije, držimo se zajedno i igramo sa mnogo intenziteta i energije. To nam je nedostajalo. Pravili smo grešku za greškom i nismo mogli da se vratimo. Čak i kada smo vodili morali smo da popravimo intenzitet i energiju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: