Ne biraju ni mesto, ni vreme: Ovi horoskopski znaci najčešće varaju

Ako je verovati Zodijaku, ovi znaci najčešće varaju.

Blizanci

Blizanci su najskloniji prevari partnera jer su društveni znak. Spolja deluju iskreno i nevino, ali unutra su „živa vatra“. U stanju su čak i da prekriju istinu kako bi održali jaku vezu s drugim partnerom. Ovaj znak sklon je varanju jer mu veze brzo dosade i uvek traži nešto uzbudljivo.

Vaga

Vaga često lovi aferu kada stvari u trenutnom odnosu izmaknu kontroli. Varaju partnera dok se trude da prekriju da su zapravo zauzeti. Vaga će sve da uradi samo da se ne upusti u raspravu sa trenutnim partnerom i naruši postojeći odnos.

Škorpije

Čak i ako nikada ne postoji dobar razlog za prevaru, tipične, lojalne i posvećene Škorpije će to učiniti zbog velike emocionalne udaljenosti od partnera. Varali bi i prikrivali preljubu jer ne žele da uvrede partnera. Imaju sposobnost da sakriju tragove jer su vrlo tajnoviti i mogu to činiti vrlo vešto.

Strelac

Strelčevi se ne vezuju brzo i često su skloni prevari. Mada i kada varaju misle da sve drže po kontrolom, te su tako spremni da urade sve kako bi zadržali osobu sa kojom su u vezi, ali i osobu sa kojom je varaju. “Sedenje na dve stolice”, čini im se kao fer igra.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: