NBA zvezda potvrdila učešće za nacionalni tim na Olimpijskim igrama u Parizu

Veliko pojačanje za Amere

Nakon ponovne bruke košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu, podigla se velika prašina i nezadovoljstvo u društvu.

Mnogi su iskoristili priliku da iskritikuju sistem koji ne uspeva da pošalje najbolje od najboljih, već uporno njihov nacionalni tim predstavljaju mladi i neiskusni igrači.

Sada bi tome trebalo da se stane na kraj, s obzirom da je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine najavio jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kevin Durent.

On je do sada za reprezentaciju SAD nastupao čak četiri puta (2010, 2012, 2016, 2020.) i svaki put je osvojio zlatnu medalju, tri puta na Olimpijskim igrama i jednom na Svetskom prvenstvu.

Pritom, kada se izvuku proseci sa svih nastupa, u 31 nastupu prosečno je beležio skoro 21 poen, skoro šest skokova i tri asistencije, pri šutu za tri poena 49 posto.

Bez obzira na neke prethodne povrede koje su ga zadesile, očekuje se da bude jedan od lidera nacionalnog tima i tačno ono što je falilo ove godine da bi se napravio veći uspeh.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.