Natho umalo teže povređen u Surdulici: Izraelci odahnuli posle vesti da će im kapiten igrati i sa jednom nogom

Najbolji igrač Partizana dobio jak udarac od Mitoševića

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Bibars Natho stavio se na raspolaganje nacionalnom timu Izraela u nemačkom gradu Hajdelbergu za naredne dve prijateljske utakmice sa Nemačkom 26. marta i tri dana kasnije protiv Rumunije u Netanji.

Natho se zbog udarca dobijenog od Vuka Mitoševića u Surdulici prvo javio lekarima reprezentacije, a novinari koji prate selekciju Izraela dobili su informaciju da će kapiten zaigrati “makar i sa jednom nogom”.

Natho oseća bol u mišiću i sasvim sigurno neće biti spreman za 90 minuta protiv Nemaca, mada teško je setiti se i u Partizanovom dresu kada se zadržao celu utakmicu na terenu, osim one u Subotici protiv Spartaka kada je postigao gol odluke sa penala.

Za nove probleme Natha zaslužan je duel sa defanzivnim veznim igračem Radnika, za koga je sudijski ekspert na Arena Sport TV Zdravko Jokić sinoć u analizi rekao da je zaslužio “narandžasti” karton. Faul na ivici isključenja za koji sudija Miloš Milanović nije pokazao ni žuti-.

 Ne bi bilo dobro da mu se ovakvi propusti dešavaju na internacionalnim mečevima. Jasno se vidi kako Mitošević udara po levoj cevanici Natha i vidi se pokret noge posle dobijenog udarca. Ovakav start je zaslužio sankciju – rekao je Jokić.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: