logo transparend vojvodina uzivo

Nastavljeno košenje trave i zaštitni tretmani šiblja i cveća kod Spensa, u Limanskom i Futoškom park

Foto: JKP "Gradsko zelenilo" Novi Sad
NOVI SAD – Gradsko zelenilo nastavlja sa intenzivnim radovima na prolećnom uređenju grada. U toku je košenje trave, zalivanje novoposađenog drveća, okopavanje, plevljenje i zalivanje šiblja i cveća.

Trava se kosi u Stražilovskoj, Maksima Gorkog, Janka Čmelika, Milenka Grčića, kružnim tokovima na Bulevaru Evrope, kod Železničke stanice, kod DIF-a, Zavoda za urbanizam, studetskih domova „Bajić“ i „Vlahović“, u bloku između ulica Živka Radovanovića – Anđe Ranković – Stevana Hristića. Zatim u ulicama Dinka Šimunovića, Mažuranićevoj, Jelisavetinom bedemu na Tvrđavi, i Futoškom putu, od kružnog toka u Futogu do crkve u Veterniku.

Pored toga, u toku je okopavanje i plevljenje šiblja u razdelnoj traci u Stražilovskoj kao i orezivanje precvetalih cvetova narcisa u ulici Žarka Zrenjanina. Na zelenoj površini ispred Železničke stanice nastavljeno je okopavanje i plevljenje cveća, kao u cvetnoj gredici na okretnici kod Štranda u Fruškogorskoj ulici.

U Limanskom parku, kod Spensa i u Futoškom parku u toku su tretmani šiblja, ruža i žive ograde zaštitnim prepratima, u svim delovima grada zaliva se novoposađeno drveće.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.