Nastavlja se uspešna saradnja Pokrajinske vlade i Grada Sombora

sportka hala - sombor
SOMBOR – Zahvaljujući dobroj saradnji Grada Sombora i Pokrajinske vlade Vojvodine, uspešno je realizovan niz projekata na teritoriji grada Sombora.

Završena je obnova Sportske sale Srednje tehničke škole u Somboru, dok je u Gradskoj hali „Mostonga”, u toku izgradnja sistema ventilacije i klimatizacije sa rekonstrukcijom sistema vazdušnog grejanja. Radovi na rekonstrukciji krova Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki” su završeni, a radovi na zameni stolarije i obnove fasade se privode kraju. Jedan od najvažnijih projekata je svakako izgradnja lokalnog puta od regionalnog značaja Stapar – Sivac, koji će značajno doprineti boljoj povezanosti Grada Sombora i opštine Kula, kao i naseljenih mesta na teritoriji Zapadnobačkog okruga.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Антонио Ратковић (@ratkovic_antonio)


Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, izrazio je veliku zahvalnost predsedniku Pokrajinske vlade, Igoru Miroviću, kao i celokupnoj Pokrajinskoj vladi, te Upravi za kapitalna ulaganja, jer su prepoznali koliki značaj proizilazi iz svih ovih projekata, kao i potencijal našeg grada.

„Nastavljamo sa značajnim ulaganjima u zajedničkim projektima, kao i dobrom saradnjom. Očekuje nas još mnogo ulaganja u Gradskoj hali “Mostonga”, rekonstrukcija rukometnog terena u Srednjoj tehničkoj školi, završetak puta Bački Monoštor – Kupusina, kao i početak prve faze radova na izgradnji atarskog puta Rastina – Riđica“, istakao je gradonačelnik.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.