logo transparend vojvodina uzivo

Nastavlja se maltretiranje Srba: Novi pretresi na više lokacija u Severnoj Mitrovici i Zvečanu

KOSOVSKA MITROVICA – Akciju je potvrdio i zamenik direktora za region Mitrovica – Sever, Veton Eljšani

Pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije izvršili su danas pretres na više lokacija u Severnoj Mitrovici i Zvečanu.

U isto vreme izvršen je pretres jedne kuće u Zvečan. Kao ni u slučaju Severne Mitrovice, nije poznato šta je bio razlog tog pretresa, a policija nije dozvolila novinarskim ekipama snimanje i fotografisanje.

Akciju je za Tanjug potvrdio i zamenik direktora za region Mitrovica – Sever, Veton Eljšani, ne iznoseći više detalja. Tanjug saznaje da su pretres u blizini KBC-a posmatrali su i pripadnici Euleksa.

Podsetimo, specijalci tzv. kosovske policije priveli su danas u Leposaviću još jednog Srbina, M.M. (34), i tom prilikom izvršili pretres njegove porodične kuće.

Juče je na Merdaru uhapšen Srbin T.B. iz Prilužja, i njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, potvrdila je njegova advokatica Jovana Filipović.

Takođe, pripadnici specijalne jedinice upali su kasno sinoć u jedan objekat u Leposaviću koji se nalazi u blizini hale sportova gde su tražili navodno oružje. Tom prilikom zaplenili su nekoliko vozila „civilne zaštite“ ali oružje nisu našli.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.