Nastavak radova na rekonstrukciji žile kucavice Novog Sada (VIDEO)

NOVI SAD – Nastavljeni su radovi na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja, a od četvrtka, 3. avgusta, primenjuje se  privremena izmena režima saobraćaja.

Kako izgledaju radovi na Bulevaru oslobođenja, u ovom delu, pogledajte u prilogu:

Desna kolovozna traka, gledano u smeru ka Železničkoj stanici, na deonici od Futoške pijace, preko raskrsnice sa ulicom Pavla Papa do Bulevara kralјa Petra I, biće zatvorena za saobraćaj zbog radova na popravci kolovozne konstrukcije.

Privremena zabrana će važiti i u zoni raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Pavla Papa, pa se mole sugrađani, naročito pešaci za dodatni oprez i strpljenje. .

U toku trajanja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci, uz ograničenje brzine na 30km/h.

Privremena izmena režima saobraćaja na deonicama od Jevrejske ulice do Ulice Pavla Papa i od Ulice Pavla Papa do Bulevara kralјa Petra I, važi do 10. avgusta.

Ova vest je deo projekta “Novi Sad na dlanu” koji je sufinasirao Grad Novi Sad. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Novog Sada koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.