logo transparend vojvodina uzivo

Napreduju radovi na rekonstrukciji škole u Barandi

BARANDA – Predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević obišli su radove na projektima rekonstrukcije objekta osnovne škole u Barandi.

U pitanju su projekti koji su podržani od strane Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, a obuhvataju rekonstrukciju potkrovlja zgrade gde će biti tri nove učionice, izgradnju trpezarije u prizemlju i rekonstrukciju fiskulturne sale.

Markov je izrazio zadovoljstvo dinamikom i kvalitetom radova i očekuje završetak radova u roku.

U pitanju su projekti koji su podržani od strane Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanj/Glas Opova

„Došli smo da vidimo kako napreduju radovi, došli smo pomalo i nenajavljeni da vidimo da li su tu izvođači, da li rade, da li će rokovi biti ispoštovani. Zadovoljni smo onim što smo videli, potkrovlje će uskoro biti i gotovo, posle toga se kreće sa postavljanjem pregradnih zidova i formiraju se te prostorije, odnosno učionice i kako su mi izvođači radova objasnili sledi rušenje određenih zidova u prizemlju kako bi se formirao prostor za trpezariju. Rokovi koji su zadati stoje da će biti ispoštovani, takođe, što se tiče fiskulturne sale izuzetno sam zadovoljan kako izgleda i kako napreduje dinamika. Razgovarao sam sa izvođačima, razgovarali smo kako će sala izgledati kada bude završena i vidim da se to odvija na najbolji mogući način, tako da svim onim što smo videli, zadovoljni smo i radujemo se da uskoro ovaj projekat privedemo kraju“, rekao je Markov.

Rok za završetak radova je sredina jula ove godine.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.