Svi je vole.
Sastojci:
kupus
so
šećer
jabukovo sirće
maslinovo ulje
biber
Priprema:
Kupus naseckajte što tanje i blago posolite, pa izgnječite rukama. Dodajte na vrh noža šećera, pa izmešajte viljuškom i kašikom i, ako je moguće, ostavite salatu da odstoji bar desetak minuta.
Prelijte jabukovim sirćetom i maslinovim uljem, promešajte, pa tek onda pobiberite. Po želji, možete za dekoraciju dodati malo peršuna.
Obratite pažnju na to da mladi, zeleni kupus treba manje gnječiti i neka kraće stoji, a beli, jesenji kupus treba gnječiti više i ostaviti da duže odstoji.
Pročitajte još:
Čuvate kutije od jaja. Kad čujete koliko je to opasno, odmah ćete ih baciti
Mnogi ni ne slute koliko ta navika može da bude štetna Mnoge domaćice u Srbiji vode se parolom „Nikada ne znaš kada će zatrebati“ kada u ostavu sklanjaju prazne kutije od sladoleda, kartone od jaja, kese ili plastične posude. Međutim, ni ne slute koliko ta navika može da bude štetna. Kada su u pitanju kartoni za […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.