Nakon debakla Liverpula od Reala, svi se smeju Klopovoj izjavi iz prošle godine

Malo ko je očekivao da će Liverpul posle onakve sezone odigrati ovako katastrofalno

Nije neizvodljivo, ali fudbalerima Liverpula trebaće pravo čudo da u revanš meču osmine finala izbace Real posle teškog poraza na domaćem terenu (5:2)!

Malo ko veruje da je to moguće i čini se da će Liverpul ponovo pognute glave napustiti teren protiv Reala, nakon što su to učinili 2018. i 2022. u finalu Lige šampiona.

Upravo posle tog finala prošle godine Jirgen Klop je dao jednu zanimljivu izjavu koju mnogi navijači sada masovno dele na društvenim mrežama i podsmevaju se Nemcu.

– Nije loša stvar doći do finala. To je određena vrsta uspeha, iako ne želite da ga smatrate uspehom. Imam snažan osećaj da ćemo ga ponovo igrati. Ovi momci su izuzetno kompetitivni i sjajna su grupa. To će biti i naredne sezone. Gde se igra finale naredne sezone? Istanbul? Rezervišite hotel – poručio je Klop tada u Parizu.

Međutim, kako stvari sada stoje, teško da će Redsi igrati i četvrtfinale i da će to finale u istanbulu gledati preko TV ekrana. Mada vredi pomenuti da ih je 2019. Barselona sa 3:0 dobila u prvom polufinalu, da bi Liverpul u revanšu slavio sa 4:0.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: