“Najtraženiji” Englez na pragu Arsenala: Siti odustao, “Tobdžijama” otvoren put

Ćini se da je saga oko Rajsa sve bliže rešenju

Fudbalska “pijaca” je u punom jeku širom Starog kontinenta, a posebno je interesantno u Engleskoj, gde se prethodnih dana mnogo govorilo o sudbini najtraženijeg engleskog fudbalera, Deklana Rajsa.

Fudbaler Vest Hema je sjajnim partijama protekle sezone skrenuo pažnju brojnih velikana evropskog fudbala, te je bilo za očekivati da ovog leta promeni sredinu.

Pominjali su se brojni klubovi, prethodnih dana i Mančester Siti, ali čini se da je najkonkretniji Arsenal, a kako javlja specijalizovani fudbalski novinar Fabricio Romano, Rajs je na pragu da pojača upravo “Tobdžije”.

Kako je naveo Romano, Siti je “povukao ručnu” i odustao od dovođenja Rajsa, te je situaciju iskoristio Arsenal, koji je od samog početka žestoko “zagrizao” za Engleza. Ipak, u narednih 48 sati, može se očekivati da svi detalji budu dogovoreni, i da Rajs bude i zvanično promovisan kao novi fudbaler Arsenala.

 

Navodno, pominje se cifra od 100 miliona funti na ime obeštećenja, a preostalo je samo da se utanače detalji oko roka isplate navedene sume.

Podsetimo, Arsenal je ostao bez Granita Džake na sredini terena, te mnogi upravo Rajsa vide kao idealnog naslednika za nekadašnjeg kapitena “Tobdžija”.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.