Najnovije informacije o porodici iz Jagodine za kojom se traga u Grčkoj: Devojčica se javila…

BEOGRAD – Cela Srbija od sinoć traga za roditeljima i dvoje dece i razmenjuje informacije o njima.

Nakon što od sinoć traje opšta potraga za porodicom iz Jagodine – roditeljima i dvoje dece, u grupi na Fejsbuku gde se razmenjuju informacije i širi apel objavljeno je da se dete navodno javilo, ali još nema potvrde od roditelja.

– Devojčica se javila i rekla da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji ovde u Grčkoj  – napisao je Srbin koji živi u Grčkoj i koji se aktivirao u pronalasku ove porodice.

U međuvremenu je saopšteno da su navodno zvali i roditelji i da su rekli da su smešteni u Limenariji na Tasosu.

– Pukao im ekran na telefonu na kome koriste Viber, pa ih zato nije bilo – dodao je ovaj požrtvovani čovek.

– Kažu da je internet bio problem, Snežana se čula sa svojim roditeljima. Starija devojčica se javila baki. Rekli su da im je na Viberu bio problem, pa nisu mogli da se jave. Oni su okej, stigli su na Tasos, u redu je sve, samo nisu imali internet i domet na telefonima. Njihovi telefoni su još isključeni – rekla je za “Informer” Aleksandrova sestra.

Podsetimo, apel je počeo sinoć da se širi društvenim mrežama jer su roditelji bračnog para bili zabrinuti što im se nisu javili, a poslednja informacija je bila da su ušli u Grčku.

Mnogi su se uključili u potragu, deleći informacije i fotografije porodice, a sada ostaje da se vidi da li je poslednja informacija o njima zaista i tačna.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: