Najmanji hotel na svetu nalazi se u Jordanu i stao je u jednu Bubu

Ako se pitate šta je moglo stati u ovaj hotel, znajte da ima samo krevet i ništa više.

Postoji hotel koji tvrdi da je „najmanji na svetu“. Hotel, ako ga možete tako nazvati, je Folksvagen Buba koja se nalazi usred jordanske pustinje i prima samo dve osobe.

Hotel zapravo postoji od 2011. godine i udobno je opremljen ručno izvezenim čaršavima i jastucima.

Al-Malahim, 64-godišnji muškarac iz Jordana odabrao je svoje selo Šubak da postavi ovaj hotel, polako pretvarajući svoj automobil u jedan. Ako se pitate šta je sve u ovom hotelu, znajte da ima samo krevet i ništa više!

„Ovo selo je moj zavičaj, ovde sam rođen, ovde sam odrastao, ovde sam živeo. Želeo sam da pokrenem projekat koji poboljšava njegovu situaciju i stavlja ga na turističku mapu, jer zaista gleda na neke od najlepših predela u regionu.”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Anushri R Kejriwal (@anushrirkejriwal)

Uzeo je čak i kredit u banci da postavi hotelsko predvorje koje vodi iz pećine pored auta! Predvorje je mesto gde posetioci hotela mogu da uđu da jedu. Takođe možete kupiti suvenire i kolekcionarske predmete u radnji pored, koju takođe vodi Al-Malahim.

Noćenje u ovom malom hotelu sa punim pansionom košta 40 jordanskih dinara (oko 56 dolara).

U slučaju da se pitate da li je vredno toga, mnoge poruke i fotografije koje krase zid hotela svedoče o srećnim gostima koji su ovde bili.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.