Najbolji muški parfemi za jesen/zimu (FOTO)

Dok letnji parfemi moraju biti blagi, zimski parfemi stupaju na scenu sa svojom izraženijom prisutnošću. Upravo je važno razumeti razliku između sezona i odabrati miris koji će se besprekorno uklopiti u zimske mesece.

Tom Ford Anthracite Noir

Tom Ford je sinonim za muževnu eleganciju, a Anthracite Noir ne razočarava. Sa citrusnim notama, borovinom i hrastom, ovaj parfem donosi sjajnu kombinaciju koja će vas nositi kroz hladne dane.

Foto: Printscreen/fragrancebg

Gentleman Givenchy

Gentleman Givenchy opisuje se kao harmonija muževnosti i nežnosti. Ovaj parfem vam omogućava da istaknete svoju muževnost, ali i da budete nežan ljubavnik.

Foto: Printscreen/Jasmin

Paco Rabanne Pure XS

Paco Rabanne je već dugo vremena favorit među muškim brendovima, a Pure XS je savršen za hladne sezone. Ova bogata mešavina mirisnih nota osvaja na prvi miris i traje dugo, čineći je idealnim izborom za jesen i zimu.

Foto: Printscreen/Jasmin

David Beckham Respect

David Beckham ulazi u svet parfema sa Respectom. Sa svojim sportskim duhom i casual šikom, ovaj parfem je savršen izbor za svakog muškarca. Sladunjavi mirisi će vas pretvoriti u zavodnika koji očarava u trenerci i duksu.

Foto: Printscreen/lilly

Calvin Klein Obsessed For Men

Calvin Klein, poznat po donjem vešu, impresionira i svojim parfemima. Obsessed For Men je stvoren za prave zavodnike, pružajući im alat za osvajanje ženskih srca.

Foto: Printscreen/calvinklein

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: