logo transparend vojvodina uzivo

Nagrađeni najbolji učenici Opštine Irig

IRIG – Ove godine Opština Irig nagradila je 35 učenika koji su tokom svog školovanja ostvarili izvanredne rezultate, učenike generacije i nosioce Vukove diplome.

Svečanost uručenja nagrada upriličena je u Svečanoj sali Opštine Irig. Sa po 30.000 dinara nagrađeni su učenici generacije Milica Кostić (OŠ,,Dositej Obradović“ Irig) i Jovan Đapović (OŠ,,Milica Stojadinović Srpkinja“ Vrdnik). Sa po 15.000 dinara nagrađeni su osnovci nosioci Vukove diplome, a sa po 5.000 dinara Vukovci iz Srednje stručne škole „Borislav Mihajlović Mihiz“. Novčanim iznosima nagrađeni su učenici koji su osvajali nagrade na repbličkim i okružnim takmičenjima, kao i najbolji đaci područnog odeljenja Osnovne muzičke škole „Teodor Toša Andrejević“.

-Ove godine nagradili smo 35 učenika i trudili se da nagrade budu novčane i u većem iznosu u odnosu na prethodnu godinu. Nastojaćemo da iz godine u godinu povećavamo nagradni fond kako bismo naše učenike motivisali da budu što uspešniji. A nas kao lokalnu samoupravu bi najviše radovalo da imamo priliku da dodeljujemo mnogo više nagrada, da je još više ovako dobrih učenika, a najviše od svega da kasnije svoje znanje primene u našoj opštini, rekao je Tihomir Stojaković, predsednik Opštine Irig.

Osim predsednika Opštine Irig, nagrade su učenicima dodelili njegov zamenik, Miodrag Bebić i predsednik Skupštine opštine Irig Tomislav Stanojčev.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.