logo transparend vojvodina uzivo

Nadal okrenuo ploču, pa priznao: „Đoković je najbolji u istoriji, i tu nema šta da se raspravlja“

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je ove godine titulu na US Open-u, rekordnu 24. Grend slem u karijeri

Španski teniser Rafael Nadal uvek ima interesantne izjave kada je reč o Novaku Đokoviću, a ovog puta, Novakov veliki rival je okrenuo „ploču“.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je ove godine titulu na US Open-u, rekordnu 24. Grend slem u karijeri. Drugi na listi ostao je Nadal sa 22. osvojene titule.

– Brojke su brojke, statistika je neumoljiva i u tom smislu Novak ima bolje brojke od mojih, to je nesporno. Nemam dovoljno veliki ego da bih pokušao da prikrijem stvarnost ili je predstavim drugačijom. Ovo je istina. Ostalo su ukusi, inspiracija, način tumačenja, da li vam se jedan ili drugi više dopadaju. Što se tiče titula, Đoković je najbolji u istoriji i tu nema šta da se raspravlja – konstatovao je Nadal.

Dodaje da mu uspesi srpskog tenisera ne izazivaju nikakvu frustraciju.

– Čestitam Đokoviću na svemu što postiže. Rekao sam to kad sam bio teniser koji je osvojio najviše slemova, govorio isto kada smo bili izjednačeni i kažem to sada kada sam u zaostatku. Neću biti taj koji pokušava, kroz ličnu borbu, da poželi da bude ono što nije – istakao je Nadal.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.