logo transparend vojvodina uzivo

Načelnik Generalštaba na vaskršnjoj liturgiji u Studenici

STUDENICA – Mojsilović je zahvalio na ukazanoj dobrodošlici i gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da Vaskrs provede u jednom od najstarijih i najuglednijih srpskih manastira.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovao je, sa saradnicima, jutarnjoj vaskrsnoj službi i liturgiji u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice u manastiru Studenica, odakle je čestitao Uskrs.

Mojsilović im je zahvalio na ukazanoj dobrodošlici i gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da Vaskrs provede u jednom od najstarijih i najuglednijih srpskih manastira.

Bratstvu manastira, u kojem su molitve za srpski rod uznosili Sveti Sava i njegov otac Sveti Simeon, načelnik Generalštaba poželeo je dobro zdravlje, ističući da njihov nesalomivi duh i nesebična ljubav prema duhovnoj službi predstavljaju primer i nadahnuće pripadnicima Vojske Srbije da i dalje hrabro i požrtvovano služe svojoj otadžbini Srbiji.

Svim pripadnicima Vojske Srbije i građanima Republike Srbije koji slave Vaskrs, načelnik Generaštaba je iz Studenice uputio iskrene i srdačne čestitke, uz želje za dobro zdravlje, prosperitet, ličnu i porodičnu sreću.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.