Na Horgošu 2, putnička vozila čekaju dva sata

BEOGRAD – Na graničnom prelazu Horgoš 2, putnička motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije
Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:15, na prelazima Horgoš i Kelebija putnička vozila, takođe na izlazu, čekaju jedan sat, a na Bačkim Vinogradima 45 minuta.

Na ulazu u zemlju, putnička vozila najduže čekaju na prelazu Jabuka – 50 minuta, na Badovincima i Kotromanu 45 minuta, a na Špiljanima pola sata.
Na prelazu Gradina, i na ulazu i izlazu iz zemlje, čeka se 40 minuta, a na Sremskoj Rači pola sata.
Kako navodi AMSS, produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi, koji će do 3. septembra, od ponedeljka do četvrtka, raditi od 7:00 do 19:00, a petkom, subotom i nedeljom od 7:00 do 22:00.

Produženo je radno vreme i prelaza Bajmok, koji će do 10. septembra od ponedeljka do četvrtka raditi od 7:00 do 19:00, a petkom, subotom i nedeljom od 7:00 do 24:00.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog rpeduzeća “Putevi Srbije”, dobijenim u 17:45, na naplatnoj stanici Vrbas, na naplati u smeru ka Subotici, zadržavanje vozila je 15
minuta.
Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: