Na granicama čekanje od 40 do 180 minuta

BEOGRAD – Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnim prelazima se čeka od 40 do 180 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, prenosi JP ”Putevi Srbije”.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila 50 minuta, dok je na graničnom prelazu Gostun, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Špiljani, na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a na ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 240 minuta, a za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: