Žene žele da čuju ovo od muškaraca

Nasuprot mišljenju koje vlada među muškarcima, žene zaista nisu komplikovane i ne traže ništa što je iznad granica normalnosti.

Naravno da svako želi da se oseća voljeno i da mu je bitno da brinete o njemu. Tako i ženama znači kada im pružate pažnju ili uputite neko brižno pitanje.

I ma šta mislili, sve što žene, u suštini, žele da čuju jesu ova tri jednostavna pitanja.

Šta misliš da bi trebalo da uradim?

Kao što vi uživate kad joj pomognete da dohvati nešto s najviše police ili da podigne nešto teško tako i ona uživa kad može da vam pomogne da rešite neki problem. Žene su po prirodi negovateljice i emocionalno ih ispunjava kad mogu da pomognu oko teškog problema. Kada je pitate za pomoć, pokazujete i koliko cenite njeno mišljenje. Zajedničko razmatranje problema čini vas timom.

Kako je bilo kod lekara?

Znamo da ste u gužvi i da balansirate između posla i sporta koji redovno pratite na tv-u, ali kada vam devojka spomene da ide na pregled, nemojte da zaboravite da je kasnije pitate kako je prošlo.

– To što želite da se uverite da je dobro pokazuje da želite da je zaštitite i da ste osetljivi na njenu nervozu zbog pregleda – kaže dr Dijana Kiršner, autorka knjige “Love In 90 Days”.

Šta želiš da radimo za vikend?

Poenta je da joj date na znanje da vas njeno mišljenje i njene želje i te kako interesuju. Naravno, uvek možete sami da odlučite. Na ovaj način ćete poboljšati komunikaciju i ona će biti otvorenija za neke vaše predloge.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.