Muškarac udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom krenuo da se obračuna i sa policijom!

BEOGRAD – Nasilnik je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Muškarac S.L. uhapšen je danas u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja, udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom krenuo da se obračuna i sa policajcima koji su došli da intervenišu.

Prema nezvaničnim informacijama čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S.L., nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

– Posavađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste – priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Kako je naveo svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

– On je udario, ali je navodno i pretio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom, ubrzo je stigla policija, ali ni tu nije bio kraj – navodi izvor.

On ističe da je policija preuzela ženu i dete, međutim, S. L. ni tada nije mogao da se smiri.

– Uzeo je kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jednom trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je sagovornik i dodao da su na lice mesta izašle tri policijske patrole, među kojima i interventna jedinica.

Prema nezvaničim informacijama muškarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.