logo transparend vojvodina uzivo

Muškarac u ovom znaku je najbolji suprug Zodijaka

Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku želi da uživa u životu, u svojoj porodici, želi da ima dom… Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije trošadžija i ne toleriše ljude koji žele da ga iskoriste.

Najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku koje čine jednog muškarca savršenim suprugom ima – Bik.

Njemu su brak i porodica na prvom mestu. On čvrsto stoji nogama na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za što nije sto posto siguran da će moći da ispuni.

On je veran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učiniće sve da njegova partnerka uživa – zapravo to mu je na prvom mjestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti i dok vodi ljubav njemu se nigde ne žuri – voli da sve ide polako i emotivno.

Muškarac rođen u znaku Bika je vrlo uporan i kada nešto poželi – to će i imati, ili će barem dati sve od sebe kako bi došao do toga. Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mestu, iako želi da bude uspešan i izdržava porodicu, i da uživa u njoj.

Strpljiv je, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Ne rasipa se i ne toleriše one koji žele da ga iskoriste. Kad se jednom oženi, Bik se ne razvodi tako lako – daće sve od sebe da taj brak potraje.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.