Mladić koji je izbo policajce u Sutomoru u bekstvu: Posvađali se zbog devojaka, jedan od napadnutih poznat po skandalima u Crnoj Gori!

SUTOMORE – On je operisan i životno ugrožen.

Obračun između trojice policajaca van službene dužnosti i momka, koji ima prebivalište u Novom Pazaru, na nastupu Teodore Džehverović u Sutomoru, navodno je nastao zbog devojaka saznaje Kurir.

– Mladići iz Srbije flertovali su sa devojkama koje su bile same u klubu. Nakon što su ih odbile, oni su pobesneli i nasrnuli na njih, a trojica policajaca, koji u tom momentu nisu bila na dužnosti, pokušali su da pomognu devojkama da se odbrane – objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

– Došlo je do svađe, a zatim i do tuče. Jedan od mladića, A. H. (25), navodno je potegao nož i izbo policajce, a potom je istrčao iz kluba i za njim se traga.

Kako su preneli crnogorski mediji povređeni su Novak M., Saša S. i Veselin M.

Novak M. je zadobio teške telesne povrede i operisan je.

– On je i operisan i životno je ugrožen – naveli su mediji koji nisu sigurni da li su mladići u klubu bili van dužnosti ili kao obezbeđenje.

Ubrzo nakon incidenta privedena su četvorica mladića, A. B., B. B., H. R. i E. B, i oni su saslušani, dok se za mladićem A. H., koji je osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju, traga.

Poznat po skandalima?
Kako navode crnogorski mediji, životno ugrožen policajac Nenad M. je sin poznate sudije Višeg suda u Podgorici Suzane M., koja je javnosti postala poznata po brojnim skandalima, prenela je crnogorska „Borba“.

Sudija je došla u centar pažnje u  procesu koji je vođen protiv lidera Demokratskog fronta, Milana Kneževića i Andrije Mandića, zbog navodnog državnog udara koji su izveli u toj zemlji, a koji su mnogi okarakterisali kao lažan proces.

– I povređeni policajac našao se u centru skandala sa kontroverznim snimkom na kom se vidi kako pendrekom udara jastuk, a sve to po instrukcijama koje mu majka Suzana daje – podsećaju izvori medija.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.