Mitrović: Vodili smo odgovornu politiku, ulagali u infrastrukturu, sport, kulturu, … (VIDEO)

VRŠAC – Grad Vršac je tokom 2022. godine značajno ulagao u infrastrukturu i realizovao velike projekte za dobrobit građana. U novogodišnjoj čestitki, gradonačelnica Dragana Mitrović nabrojala je najveća dostignuća u godini za nama:

– Sa ponosom mogu reći da su i godinu na izmaku obeležile značajne investicije. Ulaganjem u infrastrukturu realizovali smo nekoliko važnih projekata i na taj način stvorili mogućnost za unapređenje privrednog ambijenta. Ulagali smo i u zdravstvo, obrazovanje, kulturu, sport…

– Ni jedan segment društva nije izostavljen. Vodili smo socijalno odgovornu politiku, posvećujući posebnu pažnju porodici i deci. Podigli smo ekološke standarde do nivoa da smo sada jedan od najboljih primera u Srbiji, rekla je gradonačelnica

– Vođeni pre svega potrebama građana Vršca, ali i daljeg razvoja našeg grada, i u narednoj 2023. godini planirali smo još značajnija ulaganja u svim oblastima, kako u gradu, tako i u našim selima jer su nam jednako važni uslovi života svih sugrađana. Dva naseljena mesta dobiće najsavremenije sportske sale, gotovo stotinu vršačkih mališana imaće od naredne školske godine potpuno novi vrtić, industrijska zona Sever, biće spremna da primi svoje prve investitore, a broj rekonstruisanih puteva i trotoara biće udvostručen, rekla je Mitrović u svom obraćanju.

– Vama i vašim porodicama dragi sugrađani želim da novogodišnje i božićne praznike provedete u miru i veselju, a da vam godina pred nama donese dobro zdravlje i mnogo uspeha na svakom polju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: