Misteriozni automobil snimljen na dan nestanka porodice Đokić: Kamere uhvatile crveni auto koji ne pripada meštanima?!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Od ubistva je prošlo dve nedelje, a za sada je zvanično potvrđeno samo nekoliko stvari

Istraga monstruoznog ubistva tročlane porodice Đokić se, kako nezvanično saznajemo širi, a policija je tim povodom bila u zatvorima u Srbiji u kojima je obavila razgovore sa zatvorenicima.

Kako se navodi, pripadnici MUP su proveravali gde su pojedini robijaši bili za vreme slobodnog vikenda kada su likvidirani Goran, Gordana i Lidija Đokić. Takođe su obavili informativne razgovore sa ciljem da dođu do nekih informacija.

– On što bi za istragu moglo da bude značajno jeste i automobil crvene boje koji je u nedelju viđen u Moravcu. Taj auto ne pripada nikome od meštana, pa postoji mogućnost da su napadači koristili upravo ovo vozilo. Pregleda se video-materijal, i to ne samo od 26. septembra nego i od prethodnih, ali i narednih dana. Kamere su kobne noći snimile automobil “pasat” kojim su Goran, Gordana i Lidija oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu, ali tamo nikada nisu stigli. Njih je najverovatnije neko presreo u Moravcu i naterao ih da se odvezu u njive, gde su nađeni mrtvi i spaljeni – kaž izvor upoznat sa istragom i dodaje da se trenutno radi na utvrđivanju činjenica vezanih za pomenuti auto.

Inače, od ubistva je prošlo dve nedelje, a za sada je zvanično potvrđeno samo nekoliko stvari.

Tagovi:

Pročitajte još: