logo transparend vojvodina uzivo

Ministri Jovanović i Martinović obišli Karavan „Digitalne ekpedicije“ u Barajevu

BARAJEVO – Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović obišli su danas sedmi po redu Karavan „Digitalne ekspedicije” u Barajevu.

Na početku posete, ministri su posetili Gerontološki centar „Obren Stranjaković“, radionicu za penzionere, kao i štandove za promociju eUsluga. Kroz tematska predavanja i razgovore sa ekspertima, penzioneri u Barajevu su imali priliku da saznaju sve o digitalnoj pismenosti, važnosti digitalnih veština, bezbednom ponašanju u onlajn svetu, kao i o ostalim prednostima upotrebe interneta i digitalnog prostora.

Takođe, ministri su obišli radionice koje su organizovane za decu u Centru za kulturu Barajevo radi bezbednog i pametnog korišćenja interneta. Otvaranju karavana u Barajevu prisustvovao je državni sekretar u ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Lav Pajkić, predsednik gradske opštine Barajevo Slobodan Adamović i v.d. direktora Kancelarije za IT i eUpravu Milan Latinović.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.