Ministar Vučević najavio spektakl: Po naredbi predsednika Vučića, Srbija će 22. aprila prikazati sve što ima

BEOGRAD – Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević gostovao je u Jutru, na Prvoj televiziji, gde je govorio o društvenim pitanjima i najavio vojni spektakl na aerodromu u Batajnici povodom Dana vojske.

– Za Dan Vojske, 22. aprila, se sprema spektakl, lepa manifestacija, na aerodromu u Batajnici. Po naredbi vrhovnog komantanda, predsednika Aleksandra Vučića, vojska Srbije će prikazati gotovo sve što imamo, ono nainteresantnije, najaktaktivnije, najubojitije. Mislim da će građani biti ponosni na svoju vojsku kako je modernizovana, bolje naoružana, opremljena a ja se nadam i brojnija- rekao je ministar i dodao:

-Zadovoljan sam kako ide konkurs, ali mislim da će se dobar deo njih prijaviti u poslednjim danima, po našoj staroj karakteristici. Pozivam sve momke i devojke do 30 godina da se prijave, bez obzira da li su odslužili vojni rok. Početna plata je 220.000 dinara, a ide do 300.000 dinara. Imate i beneficirani radni staž, na deset godina radnog staža imate 15 godina penzijskog staža. Mogućnost da kupujete stanove po jeftinijim cenama. Kada stojite u stroju sa našim najboljim oficirima i nosite amblem te jedinice, grb države ne možete da ne osećate ponos. Nije uvek pitanje para.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: