Ništa lepše niste probali.
Sastojci:
300 gr jagoda
150 gr mlevenog keksa
100 gr rastopljenog putera
4 kašike gustin
4 kašike šećer
250 gr maskarpone sira
rendani sir 150 gr
4 kašike šećera u prahu
200 gr šlaga
Priprema:
U 150 g mlevenog keksa dodati 100 g otopljenog putera i izmešati. U drugoj posudi pomešajte 4 kašike gustine i 4 kašike vode.
U šerpu staviti 300 gr jagoda ili drugog voća, dodati 5 kašika vode i sačekati da provri, mešajući.
Dodati gustin i mešati dok ne postane čvrst. Ostavite na stranu.
U činiji pomešati 250 g maskarpone sira, 150 g rendanog sira i 4 kašike šećera u prahu – izmešati mikserom.
U drugoj posudi umutiti 200 ml šlaga u čvrst sneg. Kreme sjediniti i dobro promešati kašikom i napunite čaše: sloj keksa – sloj šlaga – sloj jagoda.
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.