Milivojević posvađan sam sa sobom: Sad priča jedno, a pre par meseci tvrdio potpuno suprotno, jedina konstanta napad na Vučića! (FOTO/VIDEO)

Milivojević je nesumnjivo politički podvojena ličnost, kao što je uostaloim i cela đilasovska opozicija.

Poslanik DS i istaknuti član Đilaosve NATO liste, Srđan Milivojević demonstrirao je još jednom totalno licemerje prozapadne opozicije, time što je demantovao sam sebe u roku od svega par meseci.

Naime, Milivojević je pre samo sedam meseci zahtevao razdvojene lokalne izbore, kao „demokratsku tekovinu“, da bi ovih dana ultimativno zahtevao spajanje beogradskih i svih lokalnih izbora u Srbiji tako što bi se održali u istom danu!

– Ako bude političke volje i političkog razuma, nema nikakvih problema da se lokalni izbori na teritoriji čitave Srbije, uključujući i beogradski, organizuju u istom danu. Ako toga nema, znači da vlast sprema prevaru. I to će vam biti najbolji pokazatelj da li je vlast spremna na kompromis ili ne – rekao je juče Srđan Milivojević.

Pre samo sedam meseci govorio je potpuno suprotno:

 

– Razdvajanje izbora je demokratska tekovina koje se Vučić izuzetno plaši – rekao je tada Milivojević, koji očigledno ne može da se dogovori sam sa sobom da li je za spojene ili za razdvojene izbore. Milivojević je nesumnjivo politički podvojena ličnost, kao što je uostaloim i cela đilasovska opozicija.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.