Mi smo, za razliku od njegovog šefa, Đilasa započeli izgradnju metroa! Mali brutalno odgovorio Vladimiru Obradoviću!

SRBIJA – Ministar finansija, Siniša Mali, detaljno je objasnio Đilasovom kandidatu za gradonačelnika Beograda Vladimiru Obradoviću važnost metroa za Grad Beograd, te jasno stavio do znanja da nestručnost, neznanje i površnost nikada neće biti odlika kvalitetnih funkcionera.

– Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović shvatio je važnost metroa za Grad Beograd, važnost priče o njemu zapravo. Jer, u nedostatku bilo kakvog rezultata prethodne vlasti, opozicija komentariše projekte aktuelne vlasti, bez trunke razumevanja i znanja o njima. Baš onako kako su Đilas i njegovi pajtosi upravljali sektorima koje su vodili.

Tako čitamo šta Obradović govori o metrou, ali u tim redovima vidimo samo želju za vlašću, elementarnu neupućenost u projekat i ogromno neznanje.

Đilasov kandidat i dalje pokušava da zamaskira i prećuti ono najvažnije – kako čovek koji traži poverenje Beograđana da vodi prestonicu ne zna najosnovniju stvar u vezi sa najvažnijim projektom za građane Beograda, a to je da će jedna od najvećih stanica metroa biti upravo na Trgu Republike? Ne samo da ne zna, on nas kritikuje zašto stanica nije na Trgu? Jasno je – neznanje, nestručnost i površnost nikada neće biti odlika kvalitetnih funkcionera. Uzalud pokušaji da napadima zamaskira svoje neznanje, neće mu proći… Mi smo, za razliku od njegovog šefa Dragana Đilasa, započeli izgradnju metroa, radovi na Makiškom polju su u punom jeku, a sve radimo u saradnji sa najvećim stručnjacima iz te oblasti. Nek on nastavi da se slika ispred projekata koje smo uradili u gradu – fontane na Slaviji, na obnovljenom Trgu Republike, a mi ćemo nastaviti da radimo. Imaće puno materijala za učenje. Jer Srbija ne sme da stane – poručio je ministar Mali.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.