Meštani o ubici iz Mladenovca: Ubijao pse sa 10 godina, tukao dedu!

MLADENOVAC – Sela Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca i Smedereva u četvrtak uveče su zavijeni u crno nakon masakra koji je počinio pomahnitali U. B. kada je iz automata ubio njih osam tinejdžera, dan nakon sahrana sela su pusta i oseti se neka velika tuga.

Meštani i dalje u neverici polako i teškim glasom opisuju i prepričavaju kako je došlo do pokolja koji im je odneo tako mlade ljude koji su tek počeli da žive. Takođe, mnogima i je i dalje nepoznato zašto je uopšte došlo do krvavog pira U. B. koji je donekle delovao, prema njihovoj priči, kao delikvent, ali nikako osoba koja se spremna da uzme oružje i pobije toliko ljudi bez reči.

– Name ovde više nema života! Teško je sve ovo što nam se desilo. Porodice se nikada neće pomiriti sa činjenicom da su ostali bez dece, njih više niko ne može da im vrati – kaže jedan od meštana Dubone i dodaje da se boje da ne dođe do krvne osvete.

Pripadnici MUP Srbije do početka patrolira i dalje po selima, a takođe, čuvaju i porodičnu kuću ubice koja je u Donjoj Duboni. Porodice ubijenih i juče su izašli na lokalna groblja i zadržali sve do 12 sati u velikom broju.

Nasilan, od malena s pištoljem

Osumnjičeni, kako navode meštani Dubone, često je pravio probleme, a znaju ga i po tučama.

– Pre nekoliko godina je tukao starijeg meštanina od 70 godina. Deka tada nije hteo da ga prijavljuje, ali je imao masnicu na licu. Ne sećam se zbog čega ga je tukao. I pre godinu i po dana potukao se s mladićem iz sela – kažu oni i dodaju da je U. B. znao da divlja motorom po selu i da plaši ljude da će da ih pregazi.

– On je sa 10 godina vezivao pse i ubijao ih iz pištolja. Tada su svi znali to, a niko nije reagovao, nije to dečja igra, videlo se da nije normalan – kaže meštanin Dubone.

Baka povređene: Moje dete je u komi

Baka devojčice (17) koja je teško povređena u krvavom piru kaže za Kurir da je ona u veoma lošem stanju.

– Dete moje je u teškom stanju, pogođena je u glavu iznad oka i u stomak. Nalazi su u bolnici u Beogradu i u komi je. Molim se da preživi – kaže baka i dodaje da je njen dečko N. S. od zadobijenih povreda preminuo.

– Došla je sa drugaricom u Dubonu iz Orašja gde živi, kako bi se družile. Bila je kod škole gde je monstrum počinio zločin, ali je on pre toga otišla do spomenika gde joj je dečko N. S. bio s društvom. Jezivo je sve što je preživela, njena drugarica je pogođena u stomak, a jednoj su amputirali ruku kako bi joj spasili život – kaže baka.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.